Roastbeef
Pris : DKK 300,-
Økologisk roastbeef.
Oprindelse: Skåret af inderlåret.
Tilberedning: Brun roastbeefen af og steg den færdig ved 150 grader i en ovn. Kernetemperaturen skal være 55 grader. Skær den i skiver som roastbeef dagen efter.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 1 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 300 DKK inkl. moms.
Oprindelse: Skåret af inderlåret.
Tilberedning: Brun roastbeefen af og steg den færdig ved 150 grader i en ovn. Kernetemperaturen skal være 55 grader. Skær den i skiver som roastbeef dagen efter.
Spis Min Gris er mere end bare grisekød. Det er forskellig slags dansk kød, hvor bæredygtighed, dyrevelfærd og økologi er i fokus.
Der bliver ydet en ekstra indsats i samtlige processer i kødets håndtering for at sikre den bedst mulige kvalitet og dyrevelfærd.
Du modtager cirka 1 kilo kød.
Kødet udleveres frossent og skal derfor tøs op inden tilberedning.
Optøning: Kødet har bedst af langsom optøning i køleskabet, da det både er mest hygiejnisk og bedst for kødets kvalitet.
Opbevaring: På frost (-18°C eller koldere). Må ikke genfryses igen efter optøning.
Kilopris: 300 DKK inkl. moms.